Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.76 secunde)
Anda Adam, te va incanta la Golden Night, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 5 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Andreea Balan te va incanta la Suit Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 19 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Apropiatii afaceristului sustin ca relatia lor ar fi debutat mai tarziu, dupa cateva luni de tatonari, si ca, in vara, ei ar fi calatorit impreuna la mare, unde au fost prezenti la o petrecere data cu prilejul inaugurarii unui hotel de lux.
Corina te va incanta la Masquarade Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc luni, 9 Decembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Desi este foarte proaspat in peisajul bucurestean, clubul HangOver dezvolta concepte unitare si atractive. In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.
Oricum, el se comporta foarte frumos cu Violeta si ea, la randul sau, il iubeste!", a povestit o persoana de la petrecere.
Am ales valsul, tangoul, romantele, muzica usoara romaneasca - parte a patrimoniului cultural-national - muzica usoara internationala consacrata, rock-ul clasic, piesele latino, muzica populara romaneasca (cantecele noastre de petrecere) si "hit-urile ardelenesti".
Dorintele nu au lipsit, una dintre ele fiind intemeierea unei familii in viitorul apropiat, dar si sa devina mama si sa aiba nici mai mult nici mai putin de patru copii."Am avut o petrecere de pomina cu familia, atat de Craciun, cat si de Revelion.
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Cu un public in continua crestere si transformand fiecare concert intr-o petrecere "on stage" de neuitat, trupa a reusit sa-si treaca in CV aparitii in cadrul unor festivaluri de top precum Vans Warped Tour, Lowlands sau Pukkelpop.
"In conditiile in care cinematografele in aer liber si gradinile de vara au disparut dupa anul 1989, numarul cinematografelor a scazut, iar in unele orase nici nu exista sali de cinema, CARAVANA METROPOLIS urmareste facilitarea accesului publicului la film, diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber si a ofertei de film, prin prezentarea unor productii premiate la importante festivaluri internationale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film dar care nu se bucura de o atentie deosebita in sistemul traditional de distributie, filme europene si productii independente care satisfac cele mai pretentioase gusturi, dar si pe cele ale necunoscatorilor", afirma reprezentantii organizatorilor.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
- A fost ziua lui Supai, a implinit un an si e deja mai mare ca mineJ) I-am pregatit o super petrecere la curte.
Dana Rotaru, Bogdan Talasman, Diana Dumitrescu, Alexandru Suciu, Vladimir Draghia, Orest Pislariu Ranghilof Spectacole la Restaurantul Elisabeta Maria Buza Concert Maria Buza Vineri, 22 Ianuarie, ora 20:00 Impreuna cu Taraful George Patrascu, Maria Buza va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex:
In acest sens, cutremuratoare prin duritatea si aluziile directe la o realitate crunta mi se par compozitiile Biliard si Petrecere.
In cafeneaua La Fumette a avut loc recent prezentarea colectiei de vara Deichmann. Jurnalistele prezente au avut prilejul de a-si face coronite din flori, ajutate fiind de japoneza Hiroko, stabilita de 10 ani in Romania.
Nu este copil care sa nu fie fericit la Gymboland, acest univers al copilariei fara de sfarsit, cu resurse inepuizabile de distractie, petrecere, joc si voie buna.
Iti asigura o nota de glamour pentru o petrecere, cina sau o plimbare de sambata seara. Sandale pentru ocazii speciale Propunerea Hispanitas pentru evenimentele speciale din aceasta vara sunt sandalele cu toc bloc si accente metalice.
Despre Niste Baieti Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios.
google-analytics.com